alidor

Gama variata de profile

Forma ferestrelor este influentata de sistemul constructiv, de posibilitatile materialului din care este fabricata fereastra si aproape intotdeauna, de… dorinta clientului. Limita este la dumneavoastra.

Salamander

Salamander – Game de produs: START 60, CONFORT 76, CONFORT 76 ALU, bluEVOLUTION 82, bluEVOLUTION 92

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara. Ele leaga lumea de afara de interior, imprimand caracter spatiului nostru privat.

Cu ferestrele si usile SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna fiind la adapost de orice intemperie.

Ferestrele trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii. Ele reflecta stilul nostru de viata si preferintele noastre.

Rehau

Rehau- Game de produs : Geneo, Briliant70, Euro70, Basic
sistemul unic de profile pentru ferestre GENEO®: cu acesta reduceti pierderile de energie la fereastra cu pana la 76%, mentinand acelasi confort optim. Gama oferita este variata: de la sisteme pentru fereastre, fatade, usi glisante, usi de intrare, sere si terase.

GENEO face totul mai usor.

Cea mai moderna tehnologie transforma fiecare casa intr-o locuinta moderna – azi, maine si in fiecare zi.

Exista multe sisteme de ferestre, dar sistemul GENEO este unic.

Cu materialul inovator RAU-FIPRO, ferestrele GENEO se caracterizeaza prin performante exceptionale.

GENEO convinge prin conceptul unitar distinct. Nivelul excelent de izolare termica (Uf pana la 0,86 W/m²K) se imbina in mod armonios cu izolatia fonica si protectia antiefractie optima. In plus, sistemele GENEO pot fi personalizate in functie de preferinte. Alaturi de o suprafata stralucitoare, eleganta, intretinere redusa si confort ridicat la manevrare, sistemele GENEO stabilesc noi standarde in domeniu.

Extruplast

Game de produs: extruplast 4 , extruplast 6

Profile din gama – economic, raspund cerintelor de izolare termica si fonica la un raport calitate- pret excelent. Pot fi executate usi, ferestre,glisante cu pachete de sticla de la 4 la 32 mm grosime, sticla dubla sau tripan.